FAQ

Lad os prøve at besvare dine spørgsmål...

Zerved gør dig i stand til at modtage ordrer og betalinger via kundernes mobiltelefoner - med andre ord: giver dine kunder mulighed for at betjene dem selv.

Dine menu- og billetprodukter er tilgængelige i Zerved app'en med det samme, når dit sted er oprettet og konfigureret på Zerved.

Læs mere om systemet her.

Fordi du kan tjene flere penge!

Lad ikke de fysiske rammer være flaskehalsen for salget - lad kunderne servicere dem selv. De vil ikke blot få en bedre oplevelse (ingen kø, ingen betalingsbesvær, ingen spildtid), men stedet vil også opleve store fordele:

  • Flere købende kunder.
  • Øget medarbejderkapacitet.
  • Optimeret ordreflow.
  • Øget kundeservice (traditionelle kunder får også hurtigere betjening).
  • Bedre kundeforståelse (købsmønstre mv.).

Alt dette og mere til vil resultatere i direkte og indirekte fordele, øget salg og en bedre forretning.

Ja - vi understøtter en lang række af POS-printere (netværk) og kan også integrere Zerved direkte med det eksisterende POS-system.

Læs mere om POS-integration her.

Såfremt du oplyser os navnet på dit sted samt et par andre detaljer (adresse, bankoplysninger mv) kan vi oprette stedet på under 5 min. - så nemt er det faktisk!

Det eneste du så mangler er, at opsætte dine produkter og menuer via vores webbaseret admin-modul - og så er du klar til at modtage ordrer!

Vi står naturligvis til rådighed, hvis du løber ind i nogle problemer.

Kontakt os her.

Ja - Zerved er lige så sikkert som en traditionel betalingsterminal eller almindelig online handel.

Vores system er accepteret og godkendt af internationale betalingsvirksomheder, VISA, MasterCard og vores bank.

Ingen - du betaler kun et lille aftalt salær til Zerved baseret på volumen.

Vi tilbyder desuden altid en gratis periode, så du kan se, hvordan Zerved påvirker din forretning. Hvis du ikke tjener penge, gør vi det heller ikke.

Ja - naturligvis. Med Zerved kan der både modtages drikkepenge og endda servicegebyrer.

Ja - i det webbaseret admin-modul kan du indstille, hvilke serveringsmuligheder du vil tilbyde dine kunder. Enten bordservering, afhentning i baren eller take-away - eller et mix af disse.

Ja - du kan redigere dine produkter i vores webbaseret admin-modul når det passer dig - endda live.

Ændringerne vil slå igennem med det samme.

Ja - hvis du rammer en spidsbelastning, eller bare er bagud generelt, kan du altid imødekomme kundernes forventninger ved at vise dem en estimeret ventetid direkte i app'en.

Du kan endda lukke helt ned for indkomne ordrer i et ønsket tidsrum uden at det går ud over allerede modtagne ordrer.

Ja - hvis du har valgt POS-integration vil Zerved-ordrer være dybt integreret i dit eksisterende work-flow.

Hvis du har valgt vores webbaseret eller iPad-baseret serveringsinterface, har du adgang til et meget nemt og brugbart ordrebehandlingsmodul. Modulet er udviklet og testet i samarbejde med bartendere og tjenere, for at opnå maksimal funktionalitet i et travlt arbejdsmiljø.

Ja - som standard understøtter vi en lang række POS-printere (netværksmodeller) - og det er endda valgfrit, hvornår du vil have kvitteringerne printet. Enten automatisk, når ordren kommer ind, eller først når en medarbejder har godkendt ordren.

Ja - du kan oprette så mange steder du ønsker med så mange barer per sted, som du ønsker - alt uden ekstra omkostninger.

Zerved er en gratis smartphone app, som gør dig i stand til at bestille og betale for drikkevarer, mad og billetter - på sikker vis - direkte fra din egen telefon.

Således undgår du at stå i kø, have betalingsproblemer og spilde din tid.

Alt afhængigt af stedet kan du vælge mellem bordservering, barservering, take-away og/eller forudbestilling.

Nej - absolut intet!

Zerved er den eneste app på markedet, hvor du kan bestille og betale uden at skulle oplyse personlige informationer.

Ingen registrering, ingen tilmeldning, intet. Gennemfør din første ordre indenfor 20 sek. efter du har downloaded app'en - så nemt og hurtigt er det!

Ja - det er gratis at downloade Zerved for slutbrugere.

Du kan betragte Zerved som en avanceret webshop - det koster intet at besøge webshoppen, det er først når du rent faktisk bestiller og modtager noget, at pengene bliver hævet på dit kredit- eller debitkort. Og aldrig uden at du har bekræftet ordren eftertrykkeligt.

Ja - Zerved er lige så sikkert som en traditionel betalingsterminal eller almindelig online handel.

Vores system er accepteret og godkendt af internationale betalingsvirksomheder, VISA, MasterCard og vores bank.

Når du starter app'en vises en liste af steder sorteret efter afstand, med det nærmeste øverst. Herfra kan du gennemse de forskellige steders menukort og billetter.

Du kan lægge produkter i indkøbskurven de steder, hvor der åbent for ordre - præcist som på en almindelig webshop (bare uden at skulle oplyse nogle personlige informationer!).

App'en tilbyder dig at huske dine kortoplysninger til senere brug - sikkert gemt på en ekstern PCI-certificeret server, beskyttet af en PIN-kode du selv vælger.

Når din ordre er accpeteret af personalet, modtager du en push-besked med information om, hvad du skal (gå til baren eller vent til tjeneren kommer).

App'en viser dig også en liste over åbne og lukkede ordrer, giver dig mulighed for at sende disse til din email samt mulighed for at tilføje og slette gemte debit- og kreditkort.

Hvis du vælger at gemme dine debit- eller kreditkortoplysninger beskyttet af en selvvalgt PIN-kode, så gemmes disse data på en extern PCI-certificeret server.

Hverken selve telefonen eller Zerved's servere kender til dine kortoplysninger, og alle data mellem telefonen og betalingsserveren er krypteret efter industrielle standarder.

Det er ganske enkelt umuligt for alle andre end dig og betalingsudbyderen at se dine kortinformartioner. Det kalder vi sikkerhed!

Direkte via app'en kan du altid slette dit kort fra den PCI-certificerede server.

Ja, naturligvis.

Alle steder tilmeldt Zerved kan sælge, hvad de vil i deres digitale menukort. Flere og flere steder vælger, at placere specielle tilbud, som kun kan købes gennem app'en.

Hent app'en til din smartphone og åbn den. Så viser den selv de nærmeste steder.

Ja - enten send en email til os på sales@zervedapp.com eller benyt "Foreslå et sted"-funktionen i app'en.

Ja - hvis stedet ikke er begyndt at lave din ordre, kan du altid trykke på "Annuller"-knappen på kvitteringen inde i app'en.

Dine penge bliver refunderet automatisk.

Som enhver anden app, der skal have kontakt med en server på internettet, er hastigheden afhængig af en god netværksforbindelse.

Hvis du befinder dig i et travlt område med mange brugere på det lokale trådløse netværk eller mange brugere på 3G-netværket, kan Zerved virke langsomt.

Venligst vær tålmodig i sådanne tilfælde.

Du vil stadig have offline adgang til alle dine kvitteringer i app'en - hvilket muliggør, at du kan afhente det, du har bestilt.

Nye ordrer kan dog ikke oprettes, da det kræver netværksforbindelse.

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt os endelig.