Kundecases

Vi lader vores kunder tale for dem selv.

Koncerthuset - Nordeuropas største koncertsal

I samarbejde med Zerved tilbyder Scandinaviens største koncertsal en bedre oplevelse for de mere end 1.800 gæster ved at eliminere køen i pausebaren.

Forudbestilling via mobiltelefonen gør det muligt at ramme et segment, som tidligere ikke har haft tradition for at bestille i pausen.

Med Zerved opnår koncertsale:

  • Et større antal bestillinger.
  • Øget medarbejderkapacitet idet ordremodtagelse og betaling elimineres.
  • Forbedret kundeoplevelse.

Løsningen giver os nye muligheder for upselling, og vi kan nå et segment, vi har haft svært ved før. Ydermere bliver Zerved ved med at udvikle nye features, der tilfører værdi for os og vore gæster.

Patrick Høgh - Operations manager, Koncerthuset, Coor Service Management

PARKEN - Danmarks nationalstadion

PARKEN, FC Københavns hjemmebane, har lagt græs til både Champions League og Europa League kampe.

Zerved giver fans på det 45.000 sæders store stadion mulighed for at bestille og betale for mad og drikke samt blive ledt til de korrekte boder for afhentning.

Både PARKEN og Eurest, som varetager alle boderne i PARKEN, arbejder konstant på, at gøre oplevelsen for vores gæster bedre. Zerved giver os både mulighed for at minimere køerne for vores gæster samt øge arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, da både betaling og beslutningsproces er udført, inden gæsterne ankommer til boderne.

Vi tror på, at de gæster der benytter Zerved i PARKEN vil opleve både kortere køer og hurtigere ekspedering.

Henrik Niclasen - Food & Beverage manager, Eurest

Hør mere om alle mulighederne

Kontakt os og lad os gennemgå det eksisterende ordreflow.

Ordrehåndtering kan variere meget afhængig af forretning og industri. Dette er vi opmærksomme på, og ønsker kun at levere de bedste løsning til hver enkelt forhandler, der bruger Zerved.