2014-02-19

Fysiske steder tilbyder nu betalinger med Paii via Zerved

De fire store teleoperatører i Danmark (TDC, Telia, Telenor og 3) lancerer i dag Paii - en app, der fungerer som en digital tegnebog på mobilen.

Med Paii app'en på mobiltelefonen er det muligt at betale med mobilen uden at have kreditkortet fremme. Pengene trækkes fra Paii-kontoen tilknyttet app’en og ikke mobilregningen.

Paii app'en kan benyttes som betalingsmiddel i webshops - og sammen med Zerved er det også muligt at betale i den fysiske verden.

Betal med Paii via Zerved - fra i dag af

I første omgang kan man bruge Paii til at betale i en række online butikker samt alle eksisterende fysiske steder, der allerede er tilknyttet Zerved.

Paii som betalingsmiddel i Zerved App

I løbet af 2014 er forventningen, at udvide antallet af steder, der modtager bestilling og betaling via Zerved og dermed også Paii.

Allerede fra i dag af er det muligt, med den nyeste version af Zerved app'en, at vælge Paii som betalingsmiddel i app'en.

Modtag Paii-betalinger i restaurationsbranchen

Ejere af fysiske butikker indenfor restaurationsbranchen kan gratis tilmelde sig Zerved og dermed modtage mobil-bestillinger og betaling - og altså automatisk modtage Paii-betalinger også. Udover Paii-integrationen er der en lang række fordele ved at benytte Zerved - læs mere her.

Kundecases

Læs om, hvordan Parken og DR Koncerthuset har indført Zerved til deres gæster.

Kontakt os allerede i dag.