2014-03-18

Zerved og Paii kaprer tørstige bargæster med nyt samarbejde

De to apps Zerved og Paii gør fælles front mod kort og kontanter i kulturlivet. Et nyt samarbejde mellem de to gør det muligt at bestille og betale for sine drikkevarer på mobilen. En mulighed med store perspektiver, lyder det fra parterne bag.

Zerved og Paii

Den danske app Zerved slår pjalterne sammen med den nye mobilpung Paii om at tilbyde mobil bestilling og betaling af drikkevarer i natte- og kulturlivet. Dermed bliver det muligt at betale med Paii på alle fysiske steder der er tilmeldt Zerved.

Zerved, der blev lanceret sidste år og vandt IVÆKSTprisens Born Global-kategori, gør det muligt at slippe uden om køen på travle steder som stadions, teatre, barer og fastfood-restauranter ved at bestille og betale på mobilen. Og med samarbejdet med Paii er det nu også muligt at gennemføre bestillinger uden at tage kreditkortet op af lommen.

Paii er den første rigtige mobilbetalingsapp herhjemme, skabt af de fire største danske teleselskaber, TDC, Telenor, Telia og 3. Med Paii kan man betale i onlinebutikker, foretage sms-køb uden om telefonregningen og overføre penge fra telefonnummer til telefonnummer. Og nu er det altså også muligt at godkende betalinger fra andre tjenester såsom Zerved. 

Gennemfør en fysisk handel uden at have pungen op af lommen

Løsningen er udviklet, så den er særdeles nem at implementere for både små og store erhvervsdrivende. Derfor har Martin Willer Tychsen, der er medstifter af Zerved, store forventninger til samarbejdet.

"Det er det første samarbejde af sin art i Danmark, og vi kan allerede nu se, at Paii bliver brugt flittigt som betalingsmiddel i vores app. Samtidig er der en stor interesse fra erhvervsdrivende for nemme løsninger, der kan løfte salget. Så vi satser på at få løsningen implementeret på en lang række caféer, fastfood-steder og kulturvenues," siger han og fortsætter:

"Det smarte er, at har man allerede installeret og opsat Paii-app'en hjemmefra, så har telefonen allerede adgang til ens kreditkort. Så er det bare at bestille i Zerved, godkende betalingen i Paii og nyde sin ordre uden ventetid. Helt uden at have plastikkortet op af lommen."

Bestil din pausedrink med Zerved

Første eksempel på brug af Paii i en app

Paii og Zerveds samarbejde er det første af sin art og sætter nye standarder for, hvordan wallets og betalingsapps kan tale sammen i en gnidningsfri interaktion.

"Perspektivet i at erstatte kontanter og plastikkort er kæmpestort – ikke mindst i bylivet og nattelivet. Vores mål er at mobilen skal være det eneste, du behøver at have med dig, når du går ud. Og integrationen med Zerved er et stort skridt på vejen, som vi er både stolte af og forventer os meget af," siger Peter Bredgaard, der er administrerende direktør for Paii.

Her kan du prøve det

For at slippe for bar-køerne skal du downloade de to apps fra Zerved og Paii til din smartphone. Du kan derefter bestille og betale med mobilen hos bl.a. disse steder:

  • DR Koncerthuset
  • Parken
  • Brøndby Stadion
  • Betty Nansen Teateret
  • CPH Business Academy
  • Danmarks Tekniske Universitet, DTU
  • Kaffekværnen
  • SoupaNatural
  • Folketeatret
  • En lang række gymnasier og universiteter over hele landet

Fakta om Zerved

Zerved blev lanceret i 2013 og vandt i december IVÆKSTprisen i kategorien Born Global. Zerved kan downloades gratis på GooglePlay og i AppStore.

Fakta om Paii

Paii blev lanceret i februar 2014 som danskernes nye mobilpung. Paii kan downloades gratis på GooglePlay og i AppStore.

Se mere om, hvordan de to apps arbejder sammen her.